Efter flera år av hemmavistelse så är äntligen tävlingarna i gång igen.

Det är nu alla snackar om sin lilla Covid mullighet.

Efter provat mina 5 utställnings kavajer kan jag glatt tala om att ingen passa. En kunde jag ha på mig utan att den var så trång över ryggen att armarna peka bakåt. Men den gick så klart inte att stänga.

Man kan så klart inte skylla på Covid mullighet när man har massor av hundar. Men att sluta jobba med hästar och komma hem sent på kvällen och äta har satt sina spår =) Så man kan inte äta mer än vad man gör av med för då får man gå med armarna på ryggen som en pingvin =)

Vi kör på öppen kavaj och köper en ny skjorta Så klart hade skjortorna också krympt i garderoben .Men när jag kom hem med min nya skjorta som jag inte provat insåg jag snabbt att jag är en omvänd anorektiker. Jag ser mig själv som myyyycket smalare än vad jag är =) Skjortan gick inte ens att knäppa med våld =)

Hela Lördagen gick åt att göra hundarna fina . Trimmas och badas. Vixen höll jag hårt i för hon älskar att smutsa ner sig.
Så äntligen kom nästa problem.
Jag skulle in i ringarna nu säger jag ringarna för settrarna gick inte i samma ring och dom var inte ens i närheten av varandra Jag skulle in som nr 40 och 47 i ringarna 19 och 25. Kör hemma i från o god för att slippa stressa. Vad händer man kommer inte in och parkera Det var fullt kaos .Till slut fick jag en parkering och av med packning och hundar.
Det var då jag glömde att två settrar som ska hälsa på alla människor och hundar är lika jobbigt som 10 lapphundar.
Jag fick lämnat av Vixen hos det engelska folket och kutar ner med Zelda till Irländarna.
Då kommer regnet och det öste ner. Jag fick komma in i någons tält för att inte bli dränkt . Zeldas täcke och min regnkappa var uppe hos Vixen.
Sen var det dax för Zelda att komma in i ringen.
Det är då jag inser i min mullighet att jag skulle uppdaterat min jeans till några storlekar större . Det går lixom inte längre att hänga dom på höfterna. Utan när jag börja springa kunde jag känna att dom sakta rulla nedåt . Det är precis som dom söker sig till den smalaste delen av kroppen och det måste vara under rumpan =)
Fullt koncentrerad på att springa med Zelda dra upp jeansen över magen och fiska upp trosorna som rulle med jeansen så sprang vi hem en tredje bästa tik placering med CK.
Bäst i rasen blev fina Idun som Zelda är moster till . (Winsford)Jag han precis springa med byxorna vid knäna och fladdrande kavaj för att se Vixen bli BIM med proffsiga Helena som handler.. Vann gjorde Annelies fina James
Efter som Annelie och Helena skulle upp i stora ringen då Helans Gordon setter Harry också blivit BIR så vad kan man då göra en regnig dag mer än att vänta och dricka bubbel
När jag kom upp och skulle hämta mitt Nordiska cert så var nästa alla rosetter slut och mitt i mitt lyckorus så fick dom absolut största rosetterna följa med hem.
Vilket jag insåg när jag kom hem var tusan ska jag ha dom jag har ingen plats till fler rosetter .Så jag fick lägga dom i en låda så länge =)
Men dom var fina för stunden =)
Det var en väldigt lyckad och rolig dag trots tight klädsel. Vi somna gott på kvällen både hundarna och jag =)
Volle har hunnit fylla 10 år. Så vi hade ett litet kalas för honom . Kan inte fatta att han inte är någon valp längre.
Jag har fotograferat valpar i dag . Bilder kommer i nästa blogg för nu är det dax att röra på fläsket ut och gå med hundarna
Vi hörs snart =)