Det blir ju inte så mycket resande nu med hundarna så då får man hitta på det som går att hitta på. Som jag skrev i förra blogg inlägget så prova vi på online utställning. Alltså en filmar och den andra visar hunden som på en riktig utställning fast domaren inte kan känna på den.

Den 31/1 Prova Freja och jag igen . Denna gången hade jag bara en setter Nicki och en lapphund Puzzel Freja hade sin fina hane Nunu Tyvärr så blev vi inte insläppta till BIS Då man måste bli insläppt via appen . Vi kom in utan att få visa dom i finalerna. Lite synd att det funkar så dåligt annars är det ju en rolig ide.

Det blir ju lite träning att springa och stå stilla. Inte helt lätt alla gånger =)

Här kommer bilder och kritiker Freja lägger säkert ut på Newcrofts Nunu på sin sida men han blev BIR finsk lapphund vuxen.

Nicki var ställd två gånger och två BIR och mötte tikar båda gångerna hon blev ställd.

Jätte kul träning blir det i varje fall och alltid kul att höra vad någon annan tycker om henne .

Zelda blev tvåa efter Nicki med fin kritik . Hon är väldig valpig i kroppen ännu och vi hade en bra och rolig träning
Titti (Haiti) var med och tävla ibland dom vuxna fast hon bara är 9 månader
Lilla Puzzel (Idyll) gick i valpklass och blev BIM

Vintern har verkligen slagit till i Skåne till hundarnas glädje och min också som slipper torka golvet 20 ggr om dagen Vi njuter av det rena vita.

Dagarna blir längre och ljusare och jag tycker man får en massa energi av ljuset.

Sommarens utställningar är inställda men vi ska på en NW tema träning den 27 och då är det höjd som gäller. Det finns så mycket annat man kan göra än utställning För vissa kretsar hela världen runt just utställning Men en bra hund ska kunna jobba också. Det är mitt mål i varje fall.

Vi har en spännande framtid med nya projekt och jag tror det blir en fantastisk och rolig vår bara man kan hålla sig frisk..


Ta hand om er och era hundar och visst är lapphundarna lyckligast när det är snö
Jalla (Jalain)